Team

Willem Dedden

Willem Dedden

CEO

Op 1 juni 2020 is Willem Dedden door de aandeelhouders van ZES benoemd als directeur. Willem heeft ruim 25 jaar ervaring in de maritieme sector en bij havens. Daarvoor werkte hij bij diverse adviesbureaus op het gebied van hydraulica, offshore en civiele techniek.

Linkedin

Koen van Eig | Darel

Stakeholder Management

Ruime ervaring met business development, desinvesteringen, bedrijfsherstructureringen en ontvlechting. Koen blinkt uit in het synergiseren, formuleren en implementeren van succesvolle bedrijfsstrategieën. Koens passie is het implementeren van praktische “circulaire” oplossingen die niet alleen een positieve impact hebben op het milieu, maar ook bijdragen aan verdere groei van de onderneming.

Linkedin

Hein Oomen | ENGIE

Business Development

Hein blinkt door zijn oprechte passie voor energietransitie en wereldwijde duurzaamheid uit in het leiden van teams binnen een resultaatgerichte omgeving en het leveren van innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Hij beschikt over een ruime ervaring op het gebied van bedrijfsmatige ontwikkeling, projectmanagement, engineering, corporate development en M&A. Hein combineert sterke analytische vaardigheden met emotionele intelligentie om tot waardevolle commerciële en strategische inzichten te komen.

Linkedin

Teus van Beek | Wärtsilä

Technology

De uitgebreide ervaring van Teus heeft betrekking op het ontwerp en de toepassingen van mariene vermogenssystemen op alle soorten schepen. Door zijn actieve deelname aan ontwikkelings- en ontwerpprojecten beschikt hij over een ​​breed inzicht en een technische achtergrond evenals over de bedrijfsmatige behoeften op het gebied van scheepsontwerp en innovatie. Teus is daarnaast actief in het onderhouden van externe commerciële contacten en heeft een breed netwerk binnen de scheepvaart.

Linkedin

Leon Sluiman | ENGIE

Operations

Hij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in projectengineering en logistiek, waarbij de nadruk ligt op maritieme en offshore bedrijfsontwikkeling in energietransitie. Leon beschikt over sterke kwaliteiten op het gebied van teambuilding en een uitgebreid begrip van change- en supply chain management.

Linkedin

Nynke Visser | ING

Corporate Support

Zij beschikt over een ruime ervaring als support analist en ruim 5 jaar ervaring in het optimaliseren van processen, waarbij de nadruk ligt op leiderschaps- en duurzaamheidsprojecten. Nynke heeft uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden. Door haar vermogen om mensen te verbinden in combinatie met effectief plannen en organiseren, slaagt ze erin om teams en projecten naar een hoger niveau van efficiëntie te tillen.

Linkedin

Janneke ’t Hart

Communicatie

Zij beschikt over meer dan 9 jaar ervaring met brede communicatieactiviteiten op complexe, sector overschrijdende projecten in duurzame ontwikkeling: van PR tot bedrijfscommunicatie. Janneke blinkt uit in het vertalen en structureren van complexe materie naar solide communicatiestrategieën, consistente kernboodschappen en effectieve communicatie-instrumenten.

Linkedin

Het team van ZES werkt daarnaast met wisselende stagiaires en (onderzoeks)stagiairs die deel uitmaken van ons dynamische team.

Raad van Toezicht

De directeur van ZES legt verantwoording af aan de Raad van Commissarissen, die bestaat uit Brendan Wauters (ENGIE), Nico van Dooren (Havenbedrijf Rotterdam), Henk de Jong (Wärtsilä) en Dirk Jan van Swaay (ING).

Powering clean corridors.