Vacature HR Officer | ’s Hertogenbosch | 32 of 40 uur | Startup Energietransitie

Wie is Zero Emission Services (ZES)?
De binnenvaart is een belangrijk stuk van de puzzel om emissies te reduceren en Europese en nationale klimaatdoelen te halen. ZES biedt een alles-in-één concept voor een schone, emissievrije binnenvaart en streeft naar verduurzaming van de binnenvaart. Sinds september 2021 vaart het eerste batterij-elektrische schip in Nederland, de Alphenaar. Ook is het eerste ZES laadstation gerealiseerd in Alphen aan den Rijn. In april 2022 heeft ZES een investering van EUR 50 miljoen ontvangen van het Nationaal Groeifonds. ZES bestaat momenteel uit een missie-gedreven team van 11 collega’s.

Wat houdt de functie in?
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en perfect laten draaien van onze HR processen, HR-backoffice, recruitment en campus recruitment taken. We zijn op dit moment met een klein team en we werken hard aan het opbouwen en neerzetten van onze organisatie. Er zal in eerste instantie een nadruk zijn op de instroom, vanwege onze start-up fase. We hebben nog geen backoffice ingericht, dus daar ga je mee starten. We werken met een arbodienst, ICT-leverancier, een salarisadministratiekantoor, een interim recruiter en een implementatie manager. Hier zul je in eerste instantie veel mee samenwerken.

Jij weet als geen ander de HR- en recruitment processen als een geoliede machine te laten werken. Hiervoor werk je nauw samen, op ons kantoor in het hartje van ’s Hertogenbosch, met onze collega’s en het MT, bestaande uit 3 directeuren. Het is geen standaard job met strak afgebakende werkzaamheden. Er komen continue nieuwe verantwoordelijkheden en werkzaamheden bij. Je staat open om steeds nieuwe dingen te leren en op te pakken.

Waar kom je terecht?
Ons team bestaat op dit moment uit een CEO, CCO en een CFO met 6 business developers, een operations manager en een implementatiemanager. De aandelen van ZES zijn in handen van vier bedrijven: leverancier van emissievrije transport ecosystemen Ebusco, ING, maritiem technologiebedrijf Wärtsilä en het Havenbedrijf.

Wat neem jij mee?

 • Hbo-opleiding HRM of Toegepaste Psychologie;
 • Je hebt ervaring opgedaan als medewerker backoffice, HR medewerker, HR adviseur of Recruiter;
 • Relevante ervaring binnen ondernemende, groeiende en resultaatgerichte organisaties;
 • Goed in Nederlands en Engels, in woord en geschrift;
 • Uitstekende kennis van Microsoft Word, Excel PowerPoint;
 • Woonachtig in de regio ’s Hertogenbosch en je kunt 4 of 5 dagen per week op kantoor werken.

Competenties die op jou van toepassing zijn:

 • Energiek, zelfstarter, stressbestendig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Goed om kunnen gaan met ad hoc werkzaamheden en een ongestructureerde werkomgevingen.

Happening NOW!
We’re sailing! De Alphenaar is het eerste schip dat voor een elektrische aandrijving gebruikt maakt van onze verwisselbare energiecontainers: ZESpacks. De Alphenaar vaart momenteel met twee ZESpacks aan boord tussen Alphen aan de Rijn en Moerdijk en kan ZESpacks lade en wisselen bij het eerste laadstation bij het Alpherium, de containerterminal van CCT in Alphen aan de Rijn.

Wat krijg je van ons?
Iedere medewerker werkt samen met ons door een bijdrage te leveren in de energietransitie aan een beter klimaat. Van ons krijg je de vrijheid en reglelruimte om je ambities en je persoonlijke ontwikkeling te realiseren die je voor ogen hebt. We starten met een arbeidscontract voor bepaalde tijd met de doelstelling je z.s.m. een vaste aanstelling te geven. Daarnaast krijg je:

 • Een contract voor 32 of 36 of 40 uur;
 • Een passend salaris tussen de 3000 – 4500,- o.b.v. 40 uur;
 • Een bruto pensioenvergoeding boven op het salaris van 15%;
 • Een netto telefoonvergoeding van 36,- euro;
 • Dekkende vergoeding voor je reiskosten;
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen (naar rato)
 • Een werkplek in het centrum van ’s Hertogenbosch op loopafstand van het Centraal Station.

Inchecken op deze reis?
Als je meer wilt weten, dan kun je bellen of Whatsappen met Renate van Neerven, interim recruiter op 06 31 69 2886, en ook buiten kantoortijden bereikbaar. Als je een LinkedIn uitnodiging stuurt dan zal ik deze accepteren. Sollicitaties kun je met CV sturen naar werkenbij@zeroemissionservices.nl

Acquisitie wordt niet in behandeling genomen.

#manager #backoffice #office #werkgeluk #ontwikkeling #leiderschap #coaching #duizendpoot #alleskunner #recruiter #hr #hrm

Direct reageren:

  Door op 'verstuur' te klikken ga ik akkoord met het gebruik van de gegevens om met mij contact op te laten nemen door Zero Emission Services. Lees onze privacyvoorwaarden.